Menu

.      

Vene saatkonna joobes töötaja tegi Tallinnas avarii

Venemaa suursaatkonna alkoholijoobes töötaja tegi teisipäeva õhtul Tallinnas Pelgulinnas Volkswagen Golfiga väikese avarii, vahendas rahvusringhäälingu (ERR) uudisteportaal.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Tuuli Annama ütles, et teisipäeva õhtul sai politsei teate liiklusõnnetusest Ristiku ja Timuti tänava ristmikul, kus Volkswagen Golf oli sõitnud vastu ajutist liiklusmärki.

"Juht lahkus sündmuskohalt ning politseipatrull avastas ta kell 20.20 koos autoga Puhangu tänavalt. Tegemist oli diplomaatilise numbrimärgiga sõidukiga, mille roolis oli Vene Föderatsiooni suursaatkonna töötaja," tõdes Annama.

ERR-i andmetel keeldus ilmsete joobetunnustega 55-aastane Vjatšeslav alkomeetrisse puhumast. Mehe ja tema sõiduki toimetasid minema tema kolleegid saatkonnast.

Politsei käivitas juhtumi kohta väärteomenetluse ning selgitab, kas autoroolis oli diplomaatilist puutumatust omav isik.

2010. aasta 27. novembril jäi Narva Venemaa peakonsulaadi purjus töötaja autoga lumehange kinni viinapoe ees. Politsei sekkumise tõttu kutsuti diplomaadile järele tema abikaasa, kes mehe koju sõidutas.

2010. aasta 22. juuli hilisõhtul peatas politseipatrull Tallinna kesklinnas Venemaa saatkonna auto, mille juht Stanislav (51) oli joobes. Kaks nädalat varem oli sama juht tabatud joobnuna rooli tagant.

2009. aasta 6. septembril pidas politsei kinni Venemaa Narva peakonsulaadi konsulnõuniku Sergei Suhharevi, kes oli eelnevalt purjuspäi oma autoga ramminud politseiautot ja lahkunud sündmuskohalt.

20 PÄEVA ENIMLOETUD