Menu

.      

Nõmme Raadio lõpetas eelmise aasta kasumiga

Endise näitleja Margus Lepa juhitav OÜ Nõmme Raadio lõpetas 2011. majandusaasta 3425 euro suuruse kasumiga, selgub ettevõtte majandusaasta aruandest.

Nõmme Raadio juhataja Margus Lepa märkis majandusaasta aruandes, et 2011. aasta tegevuse põhiliin oli Nõmme Raadios vanade populaarteaduslike sarisaadete jätkamine, uute sarisaadete ja järjejuttude tootmine ning keskpäevase Lõunatunni problemaatika ja teemaderingi avardamine uute saatekülaliste läbi.

"Läbi hooaja kulgesid Haabersti linnaosavanema saatetunnid, kus tutvustati linnaosade tegevust. Nõmme Raadio OÜ saadete põhitelg on muutumatult kodanikukeskne. Oleme saavutanud ka küllalt suure auditooriumi tänu nõuetele vastava programmi loomisele, mis rahaliste vahendite nappusel eeldab entusiastide kaasamist. Edukalt jätkus koostöö Tartu Hoiu-laenuühistuga kuulajate teavitamiseks rahanduse ja majandusega seotud probleemidest, mille raames käivitati ka Tartu Hoiu-laenuühistuga tegemisi tutvustav sarisaade," kirjutas Lepa.

Nõmme Raadio OÜ majanduslik tegevus ürituste korraldamisel ja Lüganuse uudiste väljaandmisel jätkus vastavalt OÜ Raisner ja Nõmme Raadio vahel sõlmitud lepingule. Lepingu täitmine OÜ Raisner poolt osutus aga ebaühtlaseks ning seetõttu oli aasta esimene pool Lepa sõnul majanduslikult väga raske.

"Välja vahetamisele läksid mõned arvutid seoses voolukatkestuste ning küberrünnakutega. Samal põhjusel tuli hankida ka uusi arvutiprogramme. Välja vahetati ka amortiseerunud antennisüsteem. Nõmme Raadio OÜ juhatajale kompenseeriti osaliselt mobiiltelefoni kulu ja maksti juhatuse liikme tasu," märkis Lepa.

Lepa sõnul jätkub Nõmme Raadios sotsiaaltemaatilise polümediaalse infokeskkonna arendamine. "Edukalt toimib www.nommeraadio.ee, mille külastatavus kasvab. Streamingu, aadressil http://raadio.zzz.ee/, külastatavus tippajal ületab 100 erineva IP-aadressi piiri. Lepa lisas, et arendamisel on ka Nõmme Raadio Facebooki lehekülg.

20 PÄEVA ENIMLOETUD