Kurjategija röövis Kohtla-Järvel SEB pangakontorist raha

Kurjategija röövis reede hommikul Ida-Virumaal Kohtla-Järvel SEB pangakontorist raha, keegi röövi käigus vigastada ei saanud.

Mees sisenes reede hommikul kell 10 Kohtla-Järvel Keskalleel asuvasse SEB pangakontorisse. Noaga ähvardades hüppas ta üle teenindusleti, haaras telleri kassast sularaha ja põgenes kontorist, teatas Viru ringkonaprokuratuuri pressiesindaja Mari Luuk BNS-ile.

Luuk ütles BNS-ile, et kurjategija maski ei kandnud. Röövi ajal oli pangakontoris lisaks pangatöötajatele ka paar klienti.

Kahjusumma on täpsustamisel. Pangakontor on röövi tõttu reedel suletud.

Sündmuse täpsed asjaolud on selgitamisel, sündmuse uurimiseks alustas politsei kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb röövimist. Kohtus süüdimõistmisel võib sellise teo eest karistada 3-15-aastase vangistusega.

Kohtla-Järvel toimunud pangarööv on juba teine samalaadne kuritegu viimase nädala jooksul. Noaga relvastatud kurjategija röövis laupäeva pärastlõunal Tartus Lõunakeskuses asuvast Swedbanki kontorist sularaha ja põgenes. Ka selle röövi käigus keegi vigastada ei saanud.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD