Politseinik sai süüdistuse korrarikkuja löömises

Tallinnas peab neljapäeval astuma kohtu ette politseinik, kes uurimisandmetel kasutas korrarikkuja kallal põhjendamatut vägivalda.

40-aastane Harry sattus uurimisandmetel seadusega pahuksisse seoses mullu 15. juuni õhtul Tallinna Kesklinna politseijaoskonna hoovis toimunud vahejuhtumiga. Süüdistuse järgi kasutas patrullpolitseiniku tööülesandeid täitnud Harry põhjendamatult ja ebaseaduslikult vägivalda kinni peetud 24-aastase noormehe suhtes, lüües teda rusikaga korduvalt vastu pead. Kannatanu tundis valu ja sai kergemaid kehavigastusi - marrastusi näole ja ninaverejooksu.

Alkoholijoobes noormehe olid varem kinni pidanud ja politseile üle andnud turvamehed, sest ta oli sisenenud Tallinna reisisadama terminalis kinnisele alale. Uurimisandmetel oli ta pärast kinnipidamist solvanud ning löönud politseiametnikku, kes seejärel jaoskonna juures tema vastu vägivalda kasutas.

Põhja ringkonnaprokuratuuri kinnitusel on noormees saanud kahtlustuse võimuesindaja solvamises ja tema vastu vägivalla kasutamises. Selle kriminaalasja toimik on praegu prokuratuuris.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD