Võru vee- ja küttesüsteemide ehitushankele tuli kaks pakkumust

pilt on illustratiivneAS-i Võru Vesi korraldatud Võru linna kesklinna piirkonna vee-, kanalisatsiooni-, sademevee- ja kaugküttesüsteemide projekteerimise ja ehitamise hanke kõigi kolme osa kohta tuli kaks pakkumust.

OÜ Aigren, AS Magma ja OÜ Hydroservice tegid ühispakkumise kõigile kolmele osale, AS Nordecon ja AS Küte ja Ehitus tegid ühispakkumise esimesele osale ning Nordecon tegi eraldi pakkumised teisele ja kolmandale osale, ütles Võru Vee arendusjuht Marko Tolga BNS-ile.

"Maksumuselt oli soodsaim Aigreni, Magma ja Hydroservice'i ühispakkumus ning täpsed hindamistulemused pidid selguma järgmisel nädalal, kuid kuna pakkumuste hinnad ületavad eeldatavat riigihanke maksumust 1,8 miljonit eurot, siis tuleb hankijal taotleda täiendavaid vahendeid projektide elluviimiseks ja seega ei oska hetkel öelda, millal on võimalik võitja välja kuulutada," sõnas ta.

Hanke esimene osa hõlmab Kreutzwaldi tänava vee–, kanalisatsiooni–, sademevee– ja kaugküttesüsteemide laiendamist ning rekonstrueerimist, teine osa Vabaduse ja Jüri tänava ning kolmas osa Liiva ja Vee tänava vee– ja kanalisatsioonisüsteemide laiendamist ning rekonstrueerimist.

Hankeleping kestab sõltuvalt hanke osast 360 kuni 450 päeva.

Comments  
  +1
Kuidas käib uue asfaldi panek Võrus.

1.Uus asfalt peale
2.Kaevame üles kuna migi toru sai vähe halvasti
3.Pinnas sai halb ja hakkas ise vajuma
4.Raha sai otsa ja jääb pooleli ehitus
5.Paus 5 aasta jagu(et mis edasi saab)
6.Ja jälle uus hange jne
  +1
Kogu see ehitus jääb veel tegemata :p küll te näet seda päeva. :S

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD