Piirivalve peab tüdruku uppumise asjus tunnistusi andma

Pilt on illustratiivneNarvas Joaorus langes lüüside avamisest tingitud veetasemetõusu ohvriks väike tüdruk, kelle uppumise asjus tuleb tunnistusi anda lüüside avamisest ette teadnud piirivalvel, kirjutab Õhtuleht.

Teave Narva hüdroelektrijaama lüüside avamisest ja kaasnevast veetaseme tõusust jõudis Eesti poolele 25. juulil. Piirivalve teavitas sellest vanas jõesängis patrullivaid mehi. Saatuslikul päeval, 28. juulil, mis nõudis 11-aastase tüdruku elu, avanesid korraga nii lüüsid kui ka tamm.

Kriminaalmenetlust alustati karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb surma põhjustamist ettevaatamatusest. Kriminaalmenetlusega selgitatakse välja juhtunuga seotud asjaolud ja seejärel võetakse vastu menetlusotsus. Praegu pole kellelegi kahtlustust esitatud, kirjutab Õhtuleht.

Tüdruku surma asjaoludega seonduvalt räägitakse piirivalvega. Ida prefektuuri pressiesindaja Jelena Filippova märkis, et kuivale jäänud jõesängis patrullivad piirivalvurid on hüdroelektrijaamas tehtavate hooldustöödega ja lüüside avamisega alati kursis. Samas märkis pressiesindaja, et piirivalve kohus ei ole elanikke sellest teavitada.

Comments  
  +2
Tõesti kuidas saab selline asi võimalik olla. :u
  +3
Kas politsei uurib iseennast peeglist ?
PPA on üks simakirjalikkuse amet ja oravate trahvimasin

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD