Rahumäe tapmises kahtlustatav on vaimselt terve

Reedel kinni peetud noor mees, keda kahtlustatakse Rahumäe kalmistul kahe vanema inimese ründamises, on vaimselt terve ja tal ei ole probleeme narkootikumidega, kirjutab Eesti Päevaleht.

Lehe andmetel on tegemist ametlikult töötu inimesega, kes on ka varem kriminaalkorras karistatud vähem jõhkrate kuritegude eest. Rünnaku motiiviks oli vähemalt osaliselt omakasu.

Põhja prefektuuri organiseeritud ja raskete kuritegude talituse politseinikud pidasid reede hommikul kinni 22-aastase Aarne, keda kahtlustatakse 11. augustil Rahumäe kalmistul 80-aastase mehe ja 76-aastase naise ründamises.

Ründe tulemusena suri mees sündmuskohal ning naine viidi raskete kehavigastustega haiglasse. Mõlemale isikule oli löödud raske esemega pähe.

Prokurör taotleb Harju maakohtult varasemalt mitmel korral varavastaste kuritegude eest karistatud Aarne vahistamist. Kriminaalmenetlust alustati kuriteo toimumise päeval karistusseadustiku tapmist käsitleva paragrahvi tunnustel.

Kriminaalmenetlust juhtiva ringkonnaprokuröri Rita Siniväli sõnul õnnestus kuritegu avastada tänu Põhja prefektuuri politseiametnike professionaalsele ja pühendunud tööle.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD