Neljapäeval kadunuks jäänud mees leiti surnuna

ArvoMetsa seenele läinud ja kadunuks jäänud mees leiti laupäeval metsast surnuna.

Laupäeval jätkusid otsingud leidmaks 13. septembril kadunuks jäänud 47-aastast Arvot, kes oli metsa seenele läinud, teatas Lõuna prefektuur. Otsingud lõpetati kella 14 paiku, kui otsingumeeskond leidis Obinitsa metsast Arvo surnukeha.

Surnukehal vägivalla tundemärke ei olnud ning see saadeti ekspertiisi surma põhjuse väljaselgitamiseks. Surnukeha kõrvalt leiti tühjad viinapudelid ning politsei esialgselt kogutud info järgi oli mees juba metsa minnes alkoholi tarvitanud. Lõpliku vastuse alkoholijoobe osas annab ekspertiis. Metsa minnes ei olnud Arvol kaasas mobiiltelefoni.

Lõuna prefektuuri operatiivjuht Vallo Koppel ütles, et metsa eksimise korral on laetud akuga mobiiltelefoni kaasavõtmine määrava tähtsusega. Seda ühelt poolt abi kutsumiseks ning ka selleks, et korrakaitsjatel oleks võimalik positsioneerimise teel otsitava ligikaudne asukoht määrata.

Arvo kadumisest teatati politseile 14. septembri hommikul. Metsa oli ta läinud juba eelmisel päeval. Politsei viis pärast info laekumist läbi maastikuotsingu, kuhu kaasati ka piirivalve teenistuskoerad, piirivalvurid ATV-del ning kopter. laupäevastele otsingutele olid lisaks politseiametnikele kaasatud ka kohalikud jahimehed ja kaitseliitlased.

14 September 2012 - Võru politsei otsib teadmata kadunud Arvot


 


 


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD