Prokuratuur: Varvara tapmises kahtlustatavat ei ole

FOTO: VT

Prokuratuur lükkab ümber meedias ilmunud väite, nagu oleks uurijad Narva koolitüdruku tapja jälil ning kinnitab, et kuriteos kahtlustatavat ei ole.

Ajaleht Postimees kirjutas kolmapäeval, et Narva koolitüdruku Varvara tapmise lahendamine on osutunud juriidiliselt ülimalt keeruliseks. "Oleme olukorras, kus uurijad tegelikult teavad, kes on selle võika veretöö taga ja mis on selle juhtumi taust," kirjutas leht.

"Prokuratuur lükkab meedias ilmunud väite ümber ja kinnitab, et selles kuriteos praegu kahtlustatavat ei ole," ütles BNS-ile riigiprokuratuuri pressiesindaja kommenteerides Postimehes ilmunud artikli väidet, nagu oleks uurijad tapjal jälil.

"Uurimine on jätkuvalt aktiivses faasis. Kinnitan, et juhtumiga tegeletakse iga päev. Uut infot koguneb uurijatele kogu aeg – iga saadud infokild võib uurimise üldpilti kardinaalselt muuta," ütles Viru ringkonnaprokurör Anneli Pärt.

Üheksa-aastase Varvara alasti surnukeha leiti 23. märtsil Narvas 26. Juuli tänaval asuva jäähalli lähedalt. Kohast, kus last teadaolevalt viimati elusana nähti, ei olnud surnukeha kaugel. Politsei oli sama kohta ka juba varem kontrollinud, kuid kuna surnukeha lebas lume all, siis tüdrukut kohe ei leitud.

Varvara jäi kadunuks 18. märtsil Narvas. Hiljem otsisid lisaks arvukatele politseinikele last ka kümned vabatahtlikud.

 


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD