Võru linn astub Võrumaa Omavalitsuste Liidust välja

Foto: INTERNETVõru linnavolikogu otsustas teisipäeval astuda Võrumaa Omavalitsuste Liidust välja, kuna ei pea mõistlikuks maksta aastas liidu liikmemaksuks üle 21 000 euro.

Linnavolikogu esimehe Erki Saarmani sõnul on liikmelisuse lõpetamise põhjuseks soov kasutada liikmemaksuks kuluv raha Võru folkloorifestivali ja kolmanda sektori toetuseks, teatas Võru linnavalitsuse pressiesindaja BNS-ile.

"Võru linna aastamaks omavalitsuste liidus on 21 160 eurot ning meie soov on liikmemaksuks makstavaid vahendeid kasutada Võru linnas tegutsevate kultuuri- ja spordiühingute tegevuste ning ürituste toetamiseks. See on ratsionaalsem ja Võru maksumaksjate suhtes ausam rahakasutus," märkis Saarman.

Koos Võru linnaga kuulub praegu Võrumaa Omavaliitsuste Liitu 13 omavalitsust.

Comments  
  -4
tubli linn polegi vaja tühja maksta. Raha oleks vaja kasutada loomulikult mõistlikumalt
  +5
aastaid tagasi unistasime igasse liitu kuulumise nii Euroopa liitu kui natosse jne nüüd tundub et liidud ainult koormavad ja kärbivad me vabadust ning äkki ongi õige omapead edasi minna. Ei pea kellegile aru andma - lahe
  +10
Nagu nali vanatüdrukust, kes pulmaööd veedab mehega - "sisse-välja-sisse-välja - otsusta juba ära nüüd!" ;-)
  +4
Kas Antoni ideee.................
  +7
Aga seda tänavu suurimaks lubatud Võru folkloorifestivali ju ei toimunudki. "Võrumaa Teatajast" oli lugeda ainult üks nupuke avarongkäigust ja kõik. Aga mis edasi sai?
  +9
ikka väljapoole ja sissepoole - pol. kämblakatid
  +8
juba jälle :lol:
  +8
Polegi nendele maakatele raha ega koostööd vaja! Saabki linnas rahulikult "rahvajooksu" teha.
  +9
Juba jälle :lol: :p :u

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD