Narvas tulistas kurjategija kaht meest

pilt on illustratiivneNarvas avas kurjategija ööl vastu reedet relvast tule kahe mehe suunas, haavates neid raskelt, seoses juhtunuga otsib politsei taga Yuri Kurmakaevit.

Tulistamine toimus kell 1.50 Tallinna maanteel kaubanduskeskuse juures, kus kuulitabamusi said 27- ja 31-aastane mees. Kannatanud said raskelt vigastada ja kiirabi viis nad haiglasse.

"Politsei otsib antud kuriteo toimepanemises kahtlustatavat narvalast, 49-aastast Yuri Kurmakaevit. Mees kannab kitsaste raamidega prille. Kurjategija on relvastatud ja võib liikuda hõbedast värvi Toyota Avensise või halli värvi Audi A4-ga," ütles Ida prefektuuri pressiesindaja.

Politsei palub kõigil, kes teavad midagi Yuri asukohast, anda sellest teada telefonil 53001066, 357 6168, või politsei lühinumbril 110.

Viru ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Mari Luugi sõnul ei ole võimalik praegu uurimise huvides avaldada, mis relva kurjategija kasutas, mitu lasku tegi ja kuhu piirkonda kannatanud kuulitabamusi said. Samuti on selgitamisel tulistamise motiivid.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD