Toompeal avaldab valitsuse vastu meelt ligi 500 inimest

Tallinnasse Toompeale riigikogu hoone ette kogunes kolmapäeval kell 12 ligi 500 inimest, et avaldada meelt valitsuse vastu.

Sündmuskohal viibiva BNS-i fotograafi sõnul on valdav osa meeleavaldajatest vene keelt kõnelevad pensionärid, kes kannavad loosungeid "2013 külma- ja näljaaasta", "Valitsus töövõimetuspensionile!", "Kaua võib rahvast lubadustega petta?", "Astmeline tulumaks võimaldab tõsta meditsiinitöötajate, õpetajate, politseinike ja päästjate palka!" ja "Tööd, palka, pensioni, haridust igaühele!".

Meelavaldusel kogutakse allkirju pöördumisele, millega nõutakse kodukulude alandamist, suuremat palka ja muud sellist. Kõnedega astusid üles keskerakondlased Märt Sults ja Irina Holland ning raudteelaste ametiühingu esimees Oleg Tšubarov.

Meeleavalduse korraldas Keskerakonda kuuluv Irina Holland, et "nõuda lõppu valitsuse politikale, mis sunnib vanainimesi elama vaesuses ja noori otsima õnne välismaalt."

Meeleavaldusega soovitakse survestada riigikogu, et ta vabastaks ametist valitsuse, "kes on ennast ammendanud ja kes suudab luua jätkusuutliku elu vaid käputäiele uusrikastele, kellede raha toel võimule tuldi."


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD