Noorsootöötajad õpivad konverentsil tulevikku tundma

Ligi 100 noorsootöötajad arutavad teisipäeval ja kolmapäeval, millised on olulisemad noori puudutavad tulevikutrendid ja kuidas nendega sammu pidada.

Konverentsi ühe peaesineja, Tartu ülikooli professori Marju Lauristini sõnul on oluline, et noored peaksid olema valmis võtma endale vastutuse mitte ainult isikliku, vaid ka Eesti tuleviku eest.

Tulevikutöö kümnest võtmeoskusest räägib konverentsil Kristjan Rebane Arengufondist. „Tulevikutöö võtmeoskused on seotud inimese eelistega arvutite ees nähtusi mõtestada ja probleeme lahendada ning vihjavad käsutäitmise ja faktiteadmiste vähenevale osale tööelus“, selgitab Rebane.

Oma tulevikunägemust, millised on ühiskonnas olulisemad trendid ja kuidas need puudutavad noori, jagab ka Walesi Glamorgani ülikooli professor Howard Williamson. Töötubade ja paneeldiskussiooni kaudu avanevad multikultuursuse ja virtuaalse õppimise seosed noorsootööga. Konverentsi lõpuosas mõtestatakse muutuste juhtimise teemat koos Tallinna tehnikaülikkoli õppejõu Anu Viroverega.

Noorsootöötajate konverents „Noored tulevikus“ toimub Tallinna lauluväljakul ja sellel osaleb 100 noorsootöötajat.

Konverentsi korraldab sihtasutuse Archimedes Euroopa Noored Eesti büroo Euroopa Sotsiaalfondi ning riigi kaasrahastusel elluviidavast programmist „Noorsootöö kvaliteedi arendamine".


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD