Laps üritas Narvas mänguautomaadiga valuutavahetuspunkti röövida

pilt on illustratiivneMänguautomaadiga relvastatud alaealine poiss pani laupäeval Narvas kesklinna rahavahetuspunktis toime ebaõnnestunud röövimiskatse, kirjutab Põhjarannik.

14-15-aastane mänguautomaadiga nooruk astus laupäeval kella 18 ajal Narvas Puškini tänav 13 asuva rahavahetuspunkti akna juurde ja nõudis töötajalt raha.

Kassiir andis kohe turvafirmale ja politseile häiret. Enne korrakaitsjate kohalejõudmist ei paistnud noorukil kuhugi kiiret olema.

Ida prefektuuri pressiesindaja Mari-Riina Rist ütles Põhjarannikule, et häirekõne tuli laupäeval kell 18.10. "Narva politseisse tuli teade, et Puškini tänaval asuvas valuutavahetuspunktis karjub üks noormees ja segab töötajat. Politsei pidas sündmuskohal kinni 14-aastase noormehe ja algatas tema suhtes väärteomenetlust avaliku korra rikkumise paragrahvi alusel," lausus Rist.

Üks kinnipidamise pealtnägija kirjeldas Põhjarannikule, et politseiauto juurde toodud nooruk oli pisarates ja nuttis valju häälega. Tema järel toodi välja automaat, millega ta rahavahetuspunkti röövida üritas.

Üpris täiskasvanulikke ja tõsimeelseid katseid röövida Narva rahavahetuspunkte tuleb ette alatasa. Kasutatud on ka tulirelvi. Näiteks 2003. aastal tulistas piiripunktile kõige lähemal asuvas Malmi tänava vahetuspunktis üks külastaja 40-aastasele naiskassiirile kärbikust rindu padrunitropi, mis põhjustas ulatusliku verevalumi. Tulistamise järel kurjategija põgenes midagi kaasa võtmata.

Narvas on juhtunud ka tõeliselt traagilisi sündmusi. 2005. aasta suvel tapeti raske eseme löögiga pähe Kose tänava rahavahetuspunkti kassiir 36-aastane Tatjana, rööviga tekitatud rahalise kahju suurus oli 206 000 krooni. 2008. aasta suvel ründas kurjategija Tuleviku tänava rahavahetuspunkti kassiiri, tekitades talle raskeid kehavigastusi ja röövides kogu raha. Kahjusumma oli üle 196 000 krooni.

Sageli tuleb ette kassiiride ähvardamist koos raha nõudmisega ja vargusi.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD