Arnika korraldab detsembris ilutulestiku näidislaskmisi

www.facebook.com/voruteatajaLaupäeval algab üleriigiline ilutulestikuparaad

Sel laupäeval kell 19 saab Viljandi järve rannas alguse Eestis esmakordselt korraldatav ilutulestiku demonstratsioonlaskmise sari. Tund aega kestvale pauguparaadile on oodatud kõik ilutulestikuhuvilised, sissepääs on tasuta.

Arnika ilutulestiku paraadi toimumiskohad:
8. detsember –    Viljandi järve rand 

13. detsember – Võru, Kagukeskus

15. detsember – Tartu, Lõunakeskus

Paraadi algus on kõikjal kell 19.

“Arnika korraldab suured näidislaskmised, et selgitada milliseid põnevaid tooteid lisaks tavalistele rakettidele on võimalik tänapäeval soodsa hinna eest soetada. Paraadil esitletakse Arnika tooteid, et aastavahetuse ilutulestiku valimine oleks lihtsam. Toimumiskohtades asuvates kaubanduskeskustes on esitletavad tooted ka müügil. Suurejoonelise ürituse ajal demonstreeritakse igas paigas 30 toodet, sealhulgas ka väga suuri ilutulestiku patareisid. Samuti viiakse läbi Arnika ilutulestikukool, kus õpetatakse ohutult tooteid laskma. Soovitan kõigil huvilistel kohale tulla, sest see on hea võimalus lisaks uutele teadmistele saada osa tund aega toimuvast ilutulestikust ja seda kõike täiesti tasuta”, rääkis Arnika juhataja Eduard Tani.

Korraldajad on hoolitsenud ka selle eest, et publikule pakutakse sooja jooki ja sööki. “Valmistame kohapeal piparmündikakaod ja pakume värskeid pirukaid. Sooja toiduna küpsetame vorsti- ja kapsapraadi”, selgitas paraadi toitlustaja ja toidufestivali Grillfest korraldajaliige Meelis Meedla.

OÜ Ilutulestiku Keskus Arnika on 1993. aastal asutatud, Eesti kapitalil põhinev Balti regiooni suurim ilutulestikumüüja. Arnika tootevalikus on rohkem kui 500 ilutulestikutoodet. Lisaks suurele kogemusele ilutuletikutoodete müüjana, on Arnika 19 tegutsemisaasta jooksul ka rahvusvahelistelt ilutulestikuvõistlustelt auhinnakohti pälvinud ja ise mitmeid ilutuletikuvõistluseid korraldanud.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD