220 Energia kodulehel saab taas elektrilepinguid sõlmida

Foto:  www.220energia.ee

220 Energia müügijuhi Vahur Kuke sõnul on teisipäeval ilmnenud turvalisusprobleemid lahendatud ja ettevõtte kodulehel saab taas elektrilepinguid sõlmida.

"Kõik töötab," üt

les Kukk kolmapäeval BNS-ile. Ta lisas, et ettevõte tõhustas turvalisuse kontrolli ja lepingu sõlmimiseks peab tarbija ennast nüüd ID-kaardiga autentima.

Varem sai lepingut sõlmida ka ilma autentimiseta. "Tahtsime olla vastutulelikud ja olla nii-öelda hea partner ka nendele, kellel võib-olla ei ole seda ID-kaardiga autentimise võimalust," rääkis Kukk. "Ütleme siis nii, et pahalased ei olnud siis õiglased nende inimeste vastu."

Rünnakute võimalikke allikaid ei soovinud Kukk avalikustada. "Tegime eilse päeva jooksul avalduse politseisse ja sellest tuleneksid asjatud spekulatsioonid, kui me praegu hakkaksime nimetama, et milliste ettevõtete IP-aadressidelt neid rünnakuid tehti," märkis ta.

Rünnakute põhjuste kohta ei soovinud Kukk samuti midagi öelda. "See oleks jällegi spekulatsioon, eks iga inimene saab siin loogiliselt

tuletada – konkurents on kõva."

220 Energia sulges teisipäeval tehnilistel põhjustel eratarbija lepingute sõlmimise oma veebiküljel, kuna lepingu sõlmimise moodulit tabas teisipäeva pärastlõunal küberrünnak.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD