Raskeid põletushaavu saanud invaliid suri haiglas

Tuletõrjujad tõid laupäeva hommikul Tallinnas põlema süttinud korterist välja raskeid põletushaavu saanud liikumispuudega mehe, kes suri hiljem haiglas.

Häirekeskus sai põlengust teate kell 8.25, kui Juurdeveo tänaval oma isal külas olnud naine teatas, et teisel korrusel asuv korter on põlema süttinud ning tema isa on ohtu sattunud.

Sündmuskohale kiirustanud päästjad tegid kindlaks, et põleng leidis aset korteri magamistoas. Põles voodi ja selle ees vaibad, tekid ning tool. Õnnetuse hetkel oli liikumispuudega eakas mees voodis. "Õnnetuse tagajärjel sai ta raskeid põletushaavu, päästjad tõid ta korterist välja ja andsid üle kiirabile. Mees toimetati haiglasse. Magamistuba sai õnnetuse tagajärjel tulekahjustusi," selgitas Põhja päästekeskuse pressiesindaja BNS-ile.

Raskeid põletushaavu saanud mees suri õhtupoolikul haiglas.

Korteris viibinud naine oli üritanud kustutada tulekahju iseseisvalt ning viis põleva riidekraami vannituppa. Kergemaid tulekahjustusi sai ka vannituba. Korteris viibinud naine sai vingumürgituse ja kiirabi tegeles temaga kohapeal. Hospitaliseerimist naine ei vajanud.

Tulekahjukohal töötasid päästjad Lilleküla ja Kesklinna päästekomandost. Tule levikule pandi piir kella 8.37-ks, tulekahju kustutati lõplikult kella 9.09-ks. Tulekahju sai alguse voodi ees seisnud põrandalambist, mis oli kukkunud ümber ja süüdanud riidematerjali põrandal ja voodis.

Comments  
  0

Quoting võrukas:

Kah asi mida siin lehes kirjutada.


Aga miks ei
  0
Kah asi mida siin lehes kirjutada.
  0
:u

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD