Maagiline kuupäev suurendab oluliselt abiellujate arvu

Foto: Aigar NagelKolmapäevane maagiline kuupäev 12. detsember 2012 on suurendanud abiellujate arvu oluliselt nii Tallinnas, Tartus, Pärnus kui ka Narvas ja Jõhvis.

Tallinna perekonnaseisuametis on oma abielu registreerimise kolmapäevaks kirja pannud 38 paari, ütles ameti juhataja Karin Kask BNS-ile. Tavalisel kolmapäeval registreerib Tallinna perekonnaseisuamet 12 abielu.

Tartumaa rahvastikutoimingute talituse juhataja Siiri Sinijärv ütles BNS-ile, et Tartus registreeritakse abielusid reeglina reedel ja laupäeval, kuid sel kolmapäeval on tehtud erand ja sõlmitakse üheksa abielu.

Pärnu maavalitsuse rahvastikutoimingute talituse juhataja Liis Rauski sõnul soovib kolmapäeval Pärnus oma abielu registreerida 14 paari ehk enam kui kaks korda tavapärasest rohkem. Keskmiselt registreerib Pärnus kolmapäevasel päeval oma abielu kuus paari.

Ida-Viru maavalitsus rahvastikutoimingute talituse juhataja Raissa Gorski ütles BNS-ile, et kolmapäeval soovib Jõhvis oma abielu registreerida 22 ja Narvas 12 paari. Tavaliselt on abielu registreerivaid paare kolmapäeval viis kuni kuus.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD