Mart Laar sai Arengufondi nõukogu liikmeks

Mart Laar Foto: VTRiigikogu nimetas teisipäeval majanduskomisjoni ettepanekul Arengufondi nõukogusse Mart Laari.

Riigikogu majanduskomisjon otsustas 11. detsembril algatada Eesti Arengufondi nõukogu muutmiseks otsuse eelnõu seoses sellega, et senise Arengufondi nõukogu liige Urmas Reinsalu Riigikogu liikme volitused olid peatunud pärast seda, kui Reinsalu sai käesoleva aasta mais kaitseministriks.

Arengufondi
 nõukogu
 koosneb
 üheksast
 liikmest, kellest kaks nimetab valitsus valitsuse liikmete hulgast. Avalik-õiguslike ülikoolide rektoreid ühendav organisatsioon nimetab kaks nõukogu liiget avalik-õiguslike ülikoolide nõukogude liikmete hulgast.

Riigikogu nimetab riigikogu majanduskomisjoni ettepanekul viis nõukogu liiget tähtajaga kuni neli aastat. Kaks liiget on riigikogu liikmed ning kolm ettevõtluse ja üldsuse esindajad.

Lisaks Laarile kuuluvad Arengufondi nõukokku ettevõtja Raivo Vare, Eesti Panga nõukogu esimees Jaan Männik, Tartu Ülikooli Kliinikumi juhatuse liige Mart Einasto, riigikogu majanduskomisjoni esimees Kaja Kallas, Tallinna tehnikaülikooli rektor Andres Keevallik, Tartu ülikooli endine rektor Alar Karis, majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts ja rahandusminister Jürgen Ligi.

Comments  
  +4
no see mehike,majanduse surnumatja,peaks ise endale lõpu leidma.Ta on niipalju s... kokku keeranud ,et isegi padrunist kahju!
  -5
Järgmise mehena võtke sinna ustav Ülu aga siis, kui tal valijate vastu kohtuskäimisest ja sarvejahist aega üle jääma hakkab
  +17
võrumaale ta tulebki,,,talendid koju. Sealne praegune tase võimaldab laaritaolistel toimetada. Meenub hea anekdoot kui jaapanlasel eemaldati kaks kolmandikku ajust ja Sato ütles, et,,,ei hän märgitse mittä,,,Metsavenna talu, Laar, pooletoobisena, see on praegune riigi tase. Kirsipuu Metsavenna talusse koristajaks,,ajab öökima ja juba enne verivorstisöömist.
  +12
Kas see on mingi räme nali või ?
  +10

Quoting ärni:

Arengupeetuse fond :p


Hästi kommenteeritud
  +18
Arengupeetuse fond :p
  +13
Koalitsioon on vägev. Tühja tünni kõma, korruptsioonijamad ja oma olematu hea nime kaitsmine kohtus.
Ei imesta kui selle taandarengufondi auesimeheks määratakse homme postuumselt Breeznev.
Iseseisvuse asemel seisev ja haisev vesi
  +13
Sellist jama on raske kommenteerida ! :p

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD