Reformierakonna asutajaliige hirmutab Venemaaga ja süüdistab meediat

Reformierakonna üks asutajatest ja aktiivsest poliitikast taandunud Valve Kirsipuu süüdistas Reformierakonna vastastes rünnakutes meediat ja hirmutas selle erakonna taandumisel Venemaaga.

„Mida te tahate, et terve Reformierakond astuks tagasi või? Kullakesed, teie ei tea, mis Eestiga võib juhtuda sellisel puhul. Te lihtsalt ei tea. Te olete liiga vähe siin ilmas olnud,“ ütles Krisipuu kolmapäeval ETV saatele „Pealtnägija“ antud intervjuus. „No aga kas te mõtlete, et meie idanaaber ootab käed rüpes või? Ta ainult ootab seda, et kõige suurem jõud, mis talle on, selleks, kes ta konnasilma peale kogu aeg astub, kõrvale läheks, ega see ei ole ju kellelegi teadmata, et meie naaberpresident tahab SRÜ-d taastada. Ta teeb ju maksimumi selleks,“ lisas ta.

Kirsipuu ütles, et Reformierakonna võimult taandudes „me riskime terve Eesti riigiga“.

Kirsipuu sõnul ei kritiseeri võimuparteid praegu ühiskond, vaid seda teeb meedia. „Meie praeguse arvamuse ja meie reitingud on kujundanud ju meedia, ükskõik, kas see on kirjutav meedia või rääkiv meedia, see on ju täiesti selge ja mind hämmastab, et inimesed on nii vastuvõtlikud kõigile. Ühesõnaga, nad on kui lipud tuule käes, et sinnapoole, kus rohkem puhutakse, ta läheb,“ rääkis Kirispuu intervjuus.

„Kui meedia iga päev kümneid kordi taob ühte ja sedasama palli samasse väravasse, no kuulge, me inimesed on vastuvõtlikud.“

Kirsipuu ütles intervjuus, et „meil on demokraatiat rohkem kui vaja“.

„Et seda demokraatiat aeg-ajalt kasutatakse valesti, on iseküsimus ja keegi peaks suunama, kuidas demokraatiat kasutada, kuigi suunatud demokraatia, andke andeks, on omaette nonsenss,“ rääkis Reformierakonna asutajaliige.

Kirsipuu sõnul ei ole mitte ühtegi parteid „niimoodi materdatud“ nagu Reformierakonda.

1994. aastal Siim Kallase eestvedamisel asutatud Reformierakonna algatusrühma kuulusid lisaks Kirsipuule ka Igor Gräzin, Rein Lang, Uno Mereste, Ignar Fjuk ja Toomas Savi.

Comments  
  +5
+2 #25 suurim tänu 2012-12-28 14:44
Tõnu Anton, telefon 516 4032 ,

Dmitri Bondarev, telefon 5663 3005 ,

Sairos Hõrak, tel 510 5430 ,

Helga Ilves, telefon 5283 5492 ,

Inge Järvpõld, tel 5568 2768 ,

Halliki Karba, tel 5649 1636 ,

Roland Lust, tel 508 8428 ,

Olev Lüütsepp, tel 5051512,

Kaarel Matsin, tel 55614358,

Meelis Munski, tel 503 5157 ,

Henni Nassar, tel 504 0038 ,

Anneli Ott, tel 502 6632 ,

Toomas Paur, tel 510 6850 ,

Pille Pikker, tel 513 9148 ,

Hasso Ploomipuu, tel 527 0212 ,

Erki Saarman, tel 513 3242 ,

Ilmar Sild, tel 511 1024 ,

Marko Tiisler, tel 505 1645 ,

Siiri Toomik, tel 517 8827 ,

Kalli Uibokand, tel 526 0242 ,

Kristjan Võrno, tel 5344 1811 :lol:
  +16
tohootonti..refikaabakatel on püksid vedelat täis oma varastamiste,ärastamiste,riisumistega,sest rahva vastuseis tugev ei loe omaloomingulised REITINGUD isegi....kirsipuu peaks oma moka kinni hoidma üleüldse...kallasega kaks eesti üleminekul esiriisujat...ise käsi pikas tassitakse venemaalt kaabakate räpast raha....mis toimub...kas kirsipuu arvab,et rootsi röövvõõrpankurite küüsi eesti rahvas visatud hällist -hauani on küll kõva "JULGEOLEK"...see vanaeit mingu paldiski mnt.ühte osakonda...teie esikümme tulebki ilma kohtuta kinni panna...olete riigi laokile jätnud...ääremaad tühjad ja veel hirmutate vene karuga...miks ei kisenda kirsipuu michaili kilekoti raharallist ja selle päritolust,miks pentuse miljonite riisumine "postiljonina2...jne...suli-seli ja kilgi pidevad pankrotistumised.roosimannuse riigirahadega määrdeainete jne susserdamine...miks...vastake sm.KIRSIPUU...rahvas pole loll...refikaabakad on riigi paljaks riisunud,millest ka riigikandjate ja haldusüksuste nälgima jätmine kuhu topitud oma puuslik etteotsa....
  -12

Quoting Juku:

Ega jah Venemaa on meie kõigi hirm.


Üks pomm on vaja neile :lol:
  -9
Ega jah Venemaa on meie kõigi hirm.
  +11
Politsei peatab Valve Kirsipuu auto tema koduõue läheduses kinni. "Teil on sada sees!" "Pole võimalik, ma ju seisan praegu," õigustab Kirsipuu.
  +15
no pole midagi teha,peab kehtima sõjatribunal,siis saab kaabakad 5 minutiga teise ilma lasta.Siis on teistel ka mingi hirm,et rahva rahaga ja rahva poolt antud võimuga ei mängita!
  +20
siis kui keskerakonda meedias tümitati,(polnud põhjustki) pigistas valve peenikest naeru.
  -32
Kirsipuu jutt õige - kuni siin valitsevad puutini vasallid - venemaa avalikult oma nina Eestisse ei topi. Saab võimule keegi teine peale röövnäriliste - pannakse vene võim jõuga kehtima.
  +40
see juba nagu maailmalõpuga hirmutamine: ainus ,kes Putini-Venemaa eest kaitseb on Ref.erakond. Sellist udu-juttu ei osanud küll selle proua poolt oodata.
  +33
Kirsipuuke-lapsesuuke ütles siis tegeliku tõe välja - Kui te ikka ansiplastel ja tema komsomolkustel valitseda ei lase - hakkab Puutin ise Eestit otse valitsema. Kontrolljoon pole piiriks
  +46
Arvan samuti, et inimene kes on asutanud taolise kuritegeliku grupeeringu st. RE, peaks praegu karistust kandma. Ja karsistust peaksid kandma ka eelpool nimetatud inimesed kes on grupeeringu asutamisega seotud. Kirsipuu iseenesest on vanem inimene ja tundub vanadusest natuke nõdraks jäänud, kui süveneda tema arvamustesse ja süüdistustesse mis on alusetud ja puudutavad reformierakonda.
  -33
No kas nüüd tsaarivenemaa nii hull oli , aga kommunistlik küll . Meid ju juhivad ekskommunistid -- kas siis sellepärast peaks ma omi lapsi refionudega hirmutama ? :-*
  +59
Ma imestan, miks see Kirsipuu, tõbras vargavalitsusest veel kinni ei istu? Kui juriidiliselt võtta, saaks kogu rahvas ta kohtusse kaevata, just hirmu all elamise eest, mis psühholoogiliselt tapab iga inimese. Terve erakond tuleb kohtusse anda ja küüditada sinna, kus neid toitma ei peaks,,,viha kasvab, iga päevaga.
  -19
Venemaahirm on meie riigi alustala ja seda ei tohi lõhkuda!
  -34
Meil ju tihastesöötja olemas, kes Jedinaja sõber. Muide, Jedinajat ei armasta tavaline idanaaber.

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD