Menu

.      

Üle 316 000 euro võitnud lotomängija käis suurvõitu vormistamas

vtBingo Lotoga oktoobri keskel üle 316 000 euro võitnud lotomängija käis reedel Eesti Loto kontoris oma suurvõitu vormistamas.

Rohkem kui kaks kuud pärast loosimist kadunud olnud lotomängija võitis 17. oktoobri loosimisel Bingo Lotoga 316 657 eurot ja 94 senti, teatas Eesti Loto pressiesindaja BNS-ile.

Võitjaks osutus nooremapoolne mees, kel ei ole võidu kasutamiseks veel mingisuguseid plaane. Ta lubas teha sõpradele võidu puhul hea õhtusöögi, kuid tõenäoliselt jätab ütlemata, et õhtusöök on seotud lotovõiduga.

Sellel nädalal käisid oma suurvõite vormistamas veel kaks Bingo Loto peavõidu võitnud lotomängijat. Bingo Loto loosimisel tuli 12. detsembril välja 277 205 euro ja 74 sendi suurune ja selle nädala kolmapäeval 122 221 euro ja 10 sendi suurune peavõit. 12. detsembri suurvõidu saajaks osutus pensionärist tallinlanna, võidusumma kavatseb naine kasutada igapäevaste kulutuste tarbeks. Selle nädala kolmapäeval peavõidu võitja on eraettevõtjast kolme lapse ema Lääne-Virumaalt, kes kavatseb võidetu eest minna kevadel lastega reisile ning osta suvila.

Alates järgmise aasta 1. jaanuarist hakkavad kehtima muudatused Eesti Loto mängureeglites, mille kohaselt lähevad kõik väljavõtmata võidud lisaloosimiste ja täiendavate auhindade kaudu lotomängijatele tagasi. Praegu lähevad väljavõtmata võidud Eesti Loto tuludesse.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD