MTÜ Üksikvanema Heaks alustab tugiperede programmiga

Pilt on illustratiivneRaskustes lapsevanemate toetuseks asutatud MTÜ Üksikvanema Heaks alustab tugiperede programmiga, otsides toredaid inimesi ja perekondi, kellel on võimalus ja tahtmine aidata hädasolevaid üksikvanemaid.

Projekti raames on kavas omavahel kokku viia abivajav üksikvanem tugiperega, kes saab teda aidata lapsehoius, igapäevatoimingutes, vajadusel materiaalselt ja olla lihtsalt nõuandjaks või heaks sõbraks.

"Paljudel üksikvanematel puudub tugivõrgustik, puudub abikaasa, kellega kohustusi jagada, vanavanemad elavad teises linnas. Tugipere saab pakkuda üksikvanemale abi, mida tavaliselt saab perekondlikult tugivõrgustikult. Ideaalis peaks välja kujunema pikaajaline sõprussuhe kahe pere vahel," räägib Kadri Vilba, üks projekti koordinaatoritest.

Üksikvanemad, kes tunnevad, et vajaksid tugipere abi, või need, kes on valmis tugipereks hakkama, saavad võtta ühendust MTÜ-ga Üksikvanema Heaks aadressl http://www.yksikvanem.com.

MTÜ Üksikvanema Heaks on ellu kutsutud selleks, et ühendada Eesti üksikvanemaid ning luua eestkosteorganisatsioon, mis pakub üksikvanemaile eestkostet ja tuge nii nõustamisteenuste näol kui ka suhtlus- ja infokeskkonnana internetis.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD