Viking Lotto suurvõidu võitjaks osutus keskealine naine

Eesti Loto kontoris käis esmaspäeval oma võitu vormistamas eelmise nädala kolmapäeval Viking Lottoga üle 313 000 euro võitnud keskealine naine.

26. detsembril toimunud loosimisel läks Viking Lotto peavõit jagamisele ühe Eesti ja ühe Norra lotomängija vahel. Eestisse tulnud võidu suurus on 313 795 eurot ja 26 senti, teatas Eesti Loto pressiesindaja BNS-ile. Suurvõit läks Viljandimaalt pärit naisele.

Sellega on aasta lõpuks kõik tänavu teisel poolaastal Eesti Lotoga suurvõidu saanud ka oma võitu vormistamas käinud, välja arvutud üks võidu välja võtmata jätnud lotomängija. Eesti Loto otsis üle kahe kuu taga oktoobri keskel Bingo Lotoga suurvõidu saanud lotovõitjat, kuid pühade eel käis ka tema oma võitu vormistamas.

Tänavu augusti alguses Haapsalust üle 155 000 euro võitnud lotopileti ostnud mängija kaotas novembri alguses õiguse võidule, kuna ta ei tulnud ettenähtud aja jooksul suurvõitu Eesti Loto kontorisse vormistama. Vastavalt lotomängu reeglitele võitude vormistamiseks aega 90 päeva alates esimesest loosimisele järgnenud päevast, kui aga selle aja jooksul suurvõitja Eesti Loto kontorisse ei ilmu, siis kaotab ta õiguse võidule ja võidusmma kantakse Eesti Loto ärituludesse.

Uuest aastast hakkavad kehtima muudatused Eesti Loto mängureeglites, mille kohaselt lähevad kõik väljavõtmata võidud lisaloosimiste ja täiendavate auhindade kaudu lotomängijatele tagasi.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD