Presidendil on kavas kutsuda aastapäeva vastuvõtule ligi 800 külialist

Toomas Hendrik IlvesePresident Toomas Hendrik Ilvesel on kavas kutsuda tänavu Vabariigi aastapäeva vastuvõtule ligi 800 külalist.

Kui mullu võttis riigipea külalisi vastu Tartus Vanemuise teatri- ja kontserdimajas, siis tänavu toimub vastuvõtt 24. veebruari õhtul taas Tallinnas Estonia teatri- ja kotserdimajas. "Kontserdi lavastaja on Elmo Nüganen," lisas presidendi pressiesindaja BNS-ile.

Ka mullu kutsus riigipea Vabariigi aastavõtule ligi 800 inimest. Riigi sünnipäevakontserdi lavastas mullu Ain Mäeots ja muusikajuht oli Vaiko Eplik.

Aastal 2007 toimus vabariigi aastapäeva kontsert ja vastuvõtt Tartus, 2008. aastal oli kaitseväe paraad Pärnus ja vastuvõtt Tallinnas, 2009. aastal kaitseväe paraad Narvas ja vastuvõtt Jõhvis, 2010. aastal oli vastuvõtt Tartus ja tunamullu Tallinnas.

Comments  
  +1
Mõned aastad veel ja saabki president oma vastuvõtule kutsuda kogu eesti elanikkonna. Varsti on vaba Eesti eesti rahvata, kui meil pole võimalus vabaneda praegustest MAJANDUSküüditajatest.Ükskord katkeb kannatus.
  0
:lol: :lol: ;-)

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD