Elion lubab e-posti ja veebimajutuse töö taastumist kell 20

Elion lubab veebimajutuse ja äri e-posti teenused taastumist kell 20, kuid enne seda peab ettevõte tegemas süsteemidele taaskäivituse, mis halvab e-posti töö umbes tunniks täielikult.

Mittetöötava äri e-posti ja veebimajutuse taastamiseks tuleb teha süsteemidele taaskäivitus, mis algab kell 17 ja võtab aega umbes ühe tunni, teatas Elioni pressiesindaja BNS-ile.

Kui senini on olnud Elioni klientidel äri e-posti teenus häiritud, siis ajavahemikul 17-18 ei saa seda teenust üldse kasutada. Kõik muud teenused jäävad tööle.

Teisipäeval kell 18 sai alguse ulatuslik rike, mis puudutas Elioni nutiTV, hot.ee, äri e-posti ja veebimajutuse teenuseid. Rike oli seotud keskse andmesalvestusseadmega, milles esinenud tarkvara probleem on nüüdseks kõrvaldatud.

NutiTV teenus taastus kolmapäeval kell 8. NutiTV kasutamiseks on vaja teha digiboksile taaskäivitus. Hot.ee teenus taastatakse Elioni teatel kolmapäevase päeva jooksul. Äri e-posti kirjade väljasaatmise võimalus taastub tööpäeva lõpuks ja vastuvõtmine päeva lõpuks. Veebimajutus on samm-sammult taastunud kolmapäeval alates kella 12.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD