Lähipäevadel annab käre pakane järele

Meteoroloogia ja hüdroloogia instituudi ilmaennustuse kohaselt annab lähipäevadel käre pakane järele, kuid ilms püsib talviselt külm ja oodata on veidi lumelisa.

Esmaspäeva öösel tuleb pilves selgimistega ilm ja sajab vähest lund. Puhub põhja- ja kirdetuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on -7 kuni -13, öö hakul Lõuna-Eestis -15 kuni -17 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm ja ennelõunal sajab mitmel pool kerget lund, pärastlõunal saju võimalus väheneb. Puhub põhja- ja kirdetuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on -5 kuni -10 kraadi.

Teisipäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati võib kerget lund sadada. Puhub põhjakaare tuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on -8 kuni -14 kraadi. Päeval tuleb vahelduva pilvisusega ilm ja kohati võib kerget lund sadada. Puhub lääne- ja loodetuul 5-9, põhjarannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on -4 kuni -9, Lõuna-Eestis kuni -12 kraadi.

Kolmapäeva öösel tuleb vahelduva pilvisusega ilm ja saartel sajab kerget lund. Puhub lääne- ja loodetuul 5-10 m/s. Õhutemperatuur on -8 kuni -14, Lääne-Eestis -3 kuni -8°C. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja saartel sajab kerget lund. Puhub lääne- ja loodetuul 5-10 m/s. Õhutemperatuur on -5 kuni -10, Lääne-Eestis -2 kuni -5 kraadi.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD