Avariipaigalt põgenenud autojuht lasi politseiniku suunas pipragaasi

Tallinnas üritas ööl vastu esmaspäeva liiklusõnnetuse põhjustanud purjus juht politseinike eest minema sõita ning kui korrakaitsjad tema sõiduki lõpuks peatuma said, siis lasi roolijoodik politseiniku suunas pipragaasi.

Kesköö paiku edastas tähelepanelik linlane politseile teate, et Kaera tänaval tagurdas Volkswagen Passat otsa teisele sõidukile ning avarii põhjustaja sõitis õnnetuskohalt minema. "Kirjeldustele vastavat autot märkas politseipatrull Kristiine ristmikul ning asus sõidukit jälitama. Politsei peatumismärguandele autojuht ei reageerinud," kirjeldas Põhja prefektuuri pressiesindaja BNS-ile toimunut.

Auto peatus lõpuks Toom-Kuninga tänaval, kus 36-aastane purjus autojuht lasi autoukse vahelt politseinikule näkku pipragaasi. Politseinikud pidasid ründaja kinni ja viisid ta jaoskonda kahtlustatavana vägivallas võimuesindaja suhtes. Kaassõitja, samuti 36-aastane mees, viidi jaoskonda kainenema ning tema suhtes algatati väärteomenetlus, kuna ta eiras politseinike korraldusi. Kiirabi andis politseinikule esmaabi.

"Täname tähelepanelikku naist, kes avariist ja joobes juhist politseile teatas ning andis teade tema liikumismarsruudist," lisas pressiesindaja.

Karistusseadustik näeb politseiniku ründamise eest kohtus süüdimõistmisel ette kuni viieaastase vangistuse.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD