Abikaasa tapmises kahtlustatav noormees jääb trellide taha

Oma abikaasa tapmises kahtlustatavana esmaspäeval Tallinnas kinni peetud Kenneth Kuningas jääb eeluurimise ajaks trellide taha.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Arno Põderi sõnul ei ole 25-aastase Kuninga vahistamiseks vajadust, kuna tema osas pööratakse täitmisele varasema varavastase kuriteo eest määratud karistus ning seda kriminaalhoolduse kontrollnõuete rikkumise eest. "Kuningas on varasemalt korduvalt kriminaalkorras karistatud varavastaste kuritegude ja röövimise eest," lisas Põder BNS-ile.

Politsei kuulutas Kuninga tagaotsitavaks esmaspäeval ja korrakaitsjad said kahtlustatava kätte sama päeva õhtul. "Mees ei allunud kinnipidamisel politsei korraldustele ja eriüksus pidi kasutama jõudu," lausus Põhja prefektuuri pressiesindaja.

Politsei palus esmaspäeval Kenneth Kuninga asukoha kindlakstegemiseks avalikkuse abi, kuid pressiesindaja sõnul kasulikke vihjeid tavainimestelt siiski ei tulnud ja kahtlustatava tabamiseni viis politsei enda töö.

Esialgsetel andmetel toimus veretöö laupäeva hommikul Tallinnas Paide tänaval asuvas korteris, kus Kenneth Kuningas tappis kahtlustuse järgi oma 21-aastase abikaasa. Ohvril tuvastati lõike- ja torkehaavad.

Karistusseadustik näeb tapmise eest kohtus süüdimõistmisel ette kuni 15-aastase vangistuse.

Comments  
  +4
Kuidas nii, delfis ja mujal olid vihjed olemas, et Kuningas asub Pärnamäe ja siis oli Toompeal, aga moded kustutasid need kommentaarid maha, milleks?
See vennike tahtis ju eelmine aasta sügisel Radisoni hotelli katuselt alla hüpata, mida näidati ka TV uudistes.
Eks paadund pätt on ta ja mingu kinnimajja, ex tal paturegister suur eelnevalt. :p

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD