Politsei tabas Stenbocki majale pommiähvarduse teinud mehe

Politsei tabas teisipäeva õhtul Jõgevamaal mehe, kes arvatavalt tegi Tallinnas Toompeal asuvale Stenbocki majale pommiähvarduse.

Politsei- ja piirivalveameti Põhja prefektuuri pressiesindaja Andres Sang ütles BNS-ile, et maja kontrolliti pärast pommiähvarduse saamist üle ja midagi kahtlast ei leitud. Täpsed asjaolud selguvad menetluse käigus. Stenbocki maja Sangi sõnul ei evakueeritud.

Teade Stenbocki majale tehtud pommiähvarduse kohta laekus Lõuna häirekeskusesse kell 17.42, sündmuskohale sõitis viis päästeautot Tallinna kesklinna, Lilleküla ja Kopli komandost, samuti demineerijad, kiirabi ja politsei.

Valitsuse meedianõunik Liina Kersna ütles BNS-ile, et peaminister Andrus Ansipit pommiähvarduse ajal majas ei olnud.

Stenbocki majas asuvad riigikantselei ja valitsus.

 

Comments  
  +8
Ei imesta kui taolisi tundmatuid pommipanijaid hakkab varsti tulema nagu seeni peale vihma, sest suure osa Eesti inimeste elu ei ole enam elamist väärt. Samas on kurb tõdeda, et praegune piiratud ajumahuga inimestest koosnev võimuerakond ei tunnista oma saamatust ja jätkavad Eesti hävitamist.
  +12
Milleks pommirühm kütet ja aega kulutas, ma ei taipa? Pommipanija ei pane pomme peale tööaega, nii, et lumpenile käib ka see mull kuulamiseks. Lisaks veel, et milles maja süüdi on, tal ju suur ajalooline väärtus ja paksud seinad räägiksid paljutki kui nad rääkida oskaksid,,,süüdi on ikka need tegelased, kes sealt majast rahvast nülivad, valetavad ja riiki kommunismi suunas juhivad,,,koerässitajal ju turvaline kuut. Saadi kätte kindlasti mingi haige, purjus tegelane ja oh kui suur saavutus. Müüme elamislube, müüme riigi, müüme kõik, ka rahva,,,see pole kuritegu,,rsk,,hing karjub, süda nutab sees ja taevast tuleb tasu,,,üsna pea,,,kommuraiped.
  +7

Quoting madrus:

no vot sulle


Eks rahval ikka saab närv kord täis.
  -4
no vot sulle

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD