Keskerakond korraldab elektrihinna tõusu vastase meeleavalduse Tartus

FOTO: www.keskerakond.eeOpositsiooniline Keskerakond korraldab elektri hinnatõusu vastase meeleavalduse neljapäeval ka Tartus Raekoja platsil, esmaspäeval Tallinnas majandusministeeriumi ees toimunud protestiaktsioonil osales ligi pooltuhat inimest.

„ Ülikoolilinna inimesed ei kavatse niisama pealt vaadata, kuidas inimesi kodukuludega ebaõiglaselt nööritakse. Kodukulud tuleb kontrolli alla saada, sest vastasel korral satuvad tuhanded pered arvete tasumisel raskustesse,“ teatas meeleavalduse üks korraldajaid Tartu Linnavolikogu liige Silver Kuusik.

Esmaspäeval kogunes Keskerakonna korraldatud meeleavaldusele elektri hinnatõusu vastu Tallinna vanalinna Harju tänavale majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ette üle 500 inimese.

Meelavalduse ajaks oli majandusministeeriumi vastasmajale, kus asuvad ka Tallinna linnavalitsuse keskkonnaamet, tõmmatud loosung, kus nõuti minister Juhan Partsi tagasiastumist.

Meeleavaldajad kandsid loosungeid hüüdlausetega: "Täname parteid ja valitsust ja isiklikult Juhanit uue senisest kvaliteetsema euroelektri odava hinnaga müügi eest" ning "Meie riigi valitsus on on Eesti rahva viletsus".

Pealtnägija sõnul värbasid noored meeleavaldusel liikmeid Keskerakonda ning samas oli võimalik täita ka erakonda astumise avaldusi.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD