Võru linn võttis vastu kaheksa miljoni eurose lisaeelarve

https://maps.google.ee

Võru linnavolikogu võttis kolmapäeval toimunud istungil vastu selle aasta lisaeelarve, millega suurenes linnaeelarve maht kaheksa miljoni euro võrra.

Lisaeelarve koostamise tingis kassajäägi lisamise vajadus, samuti käimasolevate projektide tulude ja kulude lisamine ja riigieelarve toetusfondi eraldised, teatas linnavalitsus. Pärast lisaeelarve vastuvõtmist kujunes linna eelarve mahuks 20 miljonit eurot.

 

Linna põhitegevuse tulud suurenevad lisaeelarvega kokku 2,9 miljoni võrra ning põhitegevuse kulud 3,6 miljoni euro võrra.

Võru linnavolikogu võttis linna 2013. aasta eelarve mahus 12,4 miljonit eurot vastu tänavu 9. jaanuaril. Linna eelmise aasta eelarve maht oli 17,5 miljonit eurot.

Comments  
  0
Täiskoormusega õppe- ja kasvatusalal töötavad üldhariduskooli tugispetsialistid on samuti omavalitsuse poolt alarahastatatud. Mujal kohalikes omavalitsustes hinnatakse ja väärtustatakse tugispetsialistide tööd märksa enam.
  -2
Mis te vingute aknad purunevad mahavõtmisel ja teiseks tehnilised nõuded ei luba neid madala kvaliteediga aknaid taaskasutada.
  +3
Arusaamatu on see, et see teema jätab külmaks, aga see mis kellegil seljas või mida pakuti kuskil vastuvõtul on tähtis. kahjuks peaks ikkagi tegema rahvale ka selgeks kui kalkuleeritud on kõik kulud, need koolide remondid. sai ju 1 põhikool ka akende raha, aga kui tulevikus sinna tuleb Gümnaasium, siis jälle ei sobi just vahetatud aknad ja jälle kisub vahetamiseks. Planeeringuid ei saa teha aastaks, peaks ikka pikemalt ette vaatama.
  0
no kas tõesti pole võru linna puuslikel oidu ja ükskord lasteaednike palgad korda teha...kuradi partei lambad teie tulete ja lähete aga lasteaednikud on võru linna järelkasvu,õpetamise-kasvatamisenr.1?ja nälgigu 400€urorublasel "palgal" linnapea ei tee pooltki sellest ja võtab tuhandeid palgapäeval...on ainult erakondade käepikendus ja pugejalik puuslik,mitte võru elu-olu eest seisev TÕELINe LINNAPEA...
  +8
raha paistab olevat palju. Vaadates Kreutzwaldi kooli remonti, siis oi - oi. kuhu pannakse paar aastat tagasi vahetatud aknad. selgitage rahvale. kas me oleme nii rikkad, aga see ju kõik riigi raha. eraettevõtja ei saa lubada endale seda priiskamist. plastikaken peaks kestma 25 aastat, kas seda ei mõeldud ette kui vahetati jupphaaval aknaid ja nüüd jälle vahetatakse. saame aru et ei sobi, rikub välimuse. Kas keegi mõtleb ka kaugemale kui homse päeva peale? Kas riigi raha ei vaja lugemist! seepärast asi ongi nii mäda, et see ei ole "minu" raha, las siis lennata.
  0
Lasteaiaõpetajad on Võrus alamakstud. Kaua peab missioonitundest töötama? OOtame palgatõususu!
  +13
Teatavasti on Võru kuulsust kogunud viimasel ajal kui ullikeste palinn, seega sügavalt kahtlen kuidas ja kui otstarbekalt osatakse ja suudetakse rahasid paigutada.
  +17
Tahaks ka teada, Jalgpalliklubi Võru mehed said sellest hooajaks vaid 200 EURi :) Ning pärast maksame staadioni maksu linnale et trenni saaks teha. :)
  +14
Mind huvitaks väga kuidas linna raha kulutatakse. kas kuskilt on võimalik täpselt vaadata ?

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD