Obama ja Putin õnnitlesid Ilvest vabariigi aastapäeva puhul

President Toomas Hendrik IlvesPresident Toomas Hendrik Ilves on saanud Eesti riigi 95. aastapäeva puhul õnnitlusi kümnetelt maailma riigipeadelt, teiste seas on õnnitluse saatnud ka Ameerika Ühendriikide president Barack Obama ja Venemaa president Vladimir Putin.

President on saanud õnnitluse ka ÜRO peasekretärilt Ban Ki-moonilt ja paavst Benedictus XVI-lt, ütles presidendi kantselei pressiesindaja BNS-ile.

Samuti on president Ilvest õnnitlenud Horvaatia, Makedoonia, Tšehhi, Peruu, Poola, Nepaali, Leedu, Jaapani, Ukraina, Itaalia, Luksemburgi, Prantsuse, Rootsi, Läti, Ungari, Soome, Hispaania, Šveitsi, Aserbaidžaani, Belgia, Lõuna-Korea, Indoneesia, Kasahstani, Türgi, Bulgaaria, Liibanoni, Saksamaa, Serbia, Pakistani, Austraalia, Singapuri, Iirimaa, Bosnia ja Hertsegoviina ning Austria riigipead.

Õnnitlusi võib tulla veel juurde, kuna paljud riigipead panevad õnnesoovid teele täpselt aastapäevapäeval, sõltuvalt riigi kaugusest ja saatkonna lähedusest Eestile võib õnnitluste kohalejõudmine võtta aega.

Lisaks on presidendile oma joonistusi saatnud mitmed lapsed.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD