Swedbank maksab tagasi häirete ajal teostatud ristkasutuste tasud

www.swedbank.eeSwedbank hüvitab klientidele kõik põhjendatud kahjud, mis on seotud häiretega Swedbanki töös esmaspäeval ning reedel ja kannab tagasi häirete ajal teiste pankade automaatidest teostatud ristkasutuse tehingute eest võetud teenustasud.

"Kanname klientidele tagasi reedel ja esmaspäeval teiste pankade automaatidest teostatud ristkasutuse tehingute eest võetud teenustasud," kinnitas Swedbanki pressiesindaja Mart Siilivask BNS-ile.

 

"Juhul kui kliendil on tekkinud panga süsteemide rikkest tingituna kahju, siis palume esitada vastavad nõuded koos endapoolsete põhjendustega lähiajal pangale. Vaatame need läbi ja kontrollime andmete õigsust, kujundame otsuse ja lahendused iga kaasuse suhtes individuaalselt, nagu ka iga kliendi lugu on erinev," lisas ta.

Millal on proovitud kasutada mõnda teenust, mida kasutada ei olnud võimalik, on võimalik näha pangalogidest, selgitas Siilivask.

Esmaspäeval ja reedel esines probleeme nii kaardimaksete, sularaha väljavõtmise kui interneti- ja mobiilipangaga ning samuti panga kõnekeskuse töös. Häirete põhjuseks oli pangasiseste IT-süsteemide rike.

Comments  
  +1
"kannab tagasi häirete ajal teiste pankade automaatidest teostatud ristkasutuse tehingute eest võetud teenustasud" no see ju lausa mõnitamine. ristkasutus ju ka ei toiminud.... istusin perega kolm tundi bensukas... lapsed nutsid... naine oli kuri...
esitage nõudmised??? neid nõudmisi oleks kümneid tuhandeid ja kui neid n.ö."Vaatame need läbi ja kontrollime andmete õigsust, kujundame otsuse ja lahendused iga kaasuse suhtes individuaalselt, nagu ka iga kliendi lugu on erinev" siis võib arvata, et läheb aega umbes neli aastat... või oli see hoopis ettevalmistus aprillikuiseks sularahavabaks kuuk.. et siis tuleb hoopis täitsa rahavaba kuu?... "MAKSKE KAARDIGA" :S
  +5
Enne leiab Tamula põhjast naftat kui keegi suudab neile oma kulud põhjendada...
  +4
Moraalset kahju aga ei maksa keegi kinni. Istusin kaks tundi Norras praamil ja mind ei lastud sealt maha sest mu pangakaart ei toiminud. Kaotasin aega, hilinesin koorma maha laadimisega ja pidin kuulma solvanguid, et mul pole raha.

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD