Saaremaa tüdruku mõrvas on kolm kahtlusalust

Lääne-Virumaal Tamsalus märtsi keskel Saaremaa koolitüdruku Marily mõrvas algselt kahtlustatavatena vahi alla võetud noorukile ja tema õele on kolmanda kahtlusalusena lisandunud ka üks keskealine mees.

22. märtsi hommikul leiti Tamsalu terviserajalt 15-aastase Marily lõike- ja torkehaavadega surnukeha ning ohvril olid juuksed ära lõigatud. Teos kahtlustatavatena peeti samal päeval kinni 15-aastane Valeri ja tema 33-aastane õde Natalja, järgmisel päeval võeti nad kohtu loal vahi alla. 26. märtsil pidas politsei kinni kolmanda kahtlusaluse, 51aastase Sulevi, kes vahistati 28. märtsil.

Kahtlustuse kohaselt võtsid Valeri, Natalja ja Sulev 18. märtsi õhtul tüdrukult vabaduse ning hoidsid teda Tamsalus Koidu tänaval asuvas korteris kuni 21. märtsi õhtuni. „Esialgsetel andmetel tarvitati sel ajavahemikul ohvri suhtes nii vaimset, füüsilist kui ka seksuaalset vägivalda,“ ütles Viru ringkonnaprokuratuuri vanemprokurör Sirje Merilo. „On alust arvata, et tüdruk tapeti varjamaks tema kallal toime pandud kuritegusid,“ lisas Merilo.

Vanemprokuröri sõnul lubavad praegused uurimisandmed oletada, et teo motiiviks oli politseile tehtud avaldus, milles neiu süüdistas Valerit ja Nataljat enda löömises. „Seni saadud uurimismaterjali põhjal tapeti ohver terviserajal, surma täpse põhjuse selgitab ekspertiis,“ ütles Merilo.

Esialgu on Valeri ja Natalja saanud kahtlustuse mõrva toimepanemises julmal viisil. Sulevit kahtlustatakse sugulise kire vägivaldses rahuldamises noorema kui kaheksateistaastase suhtes isikuna, kes on varem samasuguse kuriteo toime pannud, ning ohvrilt vabaduse võtmises.

Meedia andmetel oli Marily tutvunud Valeriga veebis ja oli talle koolivaheajal külla sõitnud. Veel 21. märtsi pärastlõunal ehk päev enne tema surnukeha leidmist helistas neiu Virumaa Teataja andmetel emale ja väitis, et kõik on korras. Paraku kõik korras ei olnud, sest Marily sai 18. märtsil oma noormehelt nii rängalt peksa, et välja kutsuti kiirabi. Rakvere haigla peaarst Sirje Kiisküla ütles, et kannatanu toodi haiglasse ööl vastu 18. märtsi. Et patsient kurtis valusid, siis jäeti ta jälgimisele. Hommikul tütarlaps lahkus haiglast. Marily tegi politseile peksmise kohta avalduse.

Viru ringkonnaprokuratuuri pressinõuniku kohusetäitja Katri Kralli sõnul sai politsei 18. mai öösel väljakutse Tamsallu Koidu tänavale, kus joobes Valeri lõi Marilyt kätega näo piirkonda, sikutas teda juustest ja surus käega kõrile. Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust kehalise väärkohtlemise paragrahvi alusel.

Comments  
  +2
Nüüd tahaks küll neid pilte ka juba näha...
  +2
Huvitav jah, et politseil ei tule pähe tüdruk koju aidata. Aga mingisugused palgalised lakeid siin kommentaariumidse ei jõua ära kiruda, kuidas laps ikka nii loll on ja ise süüdi muidugi.

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD