Eluaegne vang sai kohtus uue karistuse

Viru maakohus mõistis vanglas sooritatud kuriteo eest aastase vangistuse eluaegsele vangile Andrei Antonovile, ent luges selle kaetuks varasema eluaegse vangistusega, kirjutab Põhjarannik.

Antonov anti kohtu alla selle eest, et ta lõi Viru vanglas kaks korda rusikaga näkku kaasvangile, tekitades kannatanule lõualuumurru. Kaavangi vigastamise eest on teda ka varem karistatud - 2003. aastal selle eest, et ta pussitas Murru vanglas kaasvangi, kuna see ei tahtnud talle loovutada 1500 krooni. Hiljem lõi ta noaga ka ühte Ämari vangivalvurit, mille järel viimane invaliidistus.

Antonov ütles toona kohtus, et ei kahetse tegu ja hakkabki tapma vanglatöötajaid, kes takistavad tema üleviimist Murru vanglasse, kus tal oli parem elu, kirjutab Põhjarannik.

Antonov mõisteti 1990ndate keskel süüdi nelja inimese tapmises. Kolm neist tappis ta nii, et peatas autosid. kahel korral politseivormi riietatuna, lasi seejärel juhi maha ja röövis auto. Toona määrati talle surmanuhtlus, mis hiljem asendati eluaegse vangistusega.

Comments  
  +5
Arvestades asjaolu, et kuritegevus on tegelikult tänaseks samal tasemel Eestis kui oli 90-ndatel, seepärast peaks kuriteglik Eesti kaaluma surmanuhtluse uuesti seadustamist.
  0
pole hullu, mõnes kohas saadakse mitu eluaegset!

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD