Menu

.      

Bingo Lotoga võitis ligi 200 000 eurot kahe lapse ema

Pilt on illustratiivneBingo Lotoga ligi 200 000 eurot võitnud Harjumaal elav kahe poja keskealine ema vormistas võidu.

Möödunud kolmapäeva telesaates "Suur lotokolmapäev" loositi välja Bingo Loto suurvõit summas 196 826,46 eurot, võidupilet oli ostetud internetist, teatas Eesti Loto BNS-ile.

Veel Eesti Lotosse võitu vormistama tulles ei suutnud naine oma suurt võitu uskuda. “Raha läheb ju ikka sinna, kus raha juba ees. Meie peres pole kunagi raha olnud," rääkis lotovõitja.

Naine ise ei pea end väga aktiivseks mängijaks, kuid kui pileti ostab, siis ikka Bingo ja Keno Loto loosimisteks. Keno Lotoga on võitnud erinevaid väiksemaid võite, ka 12. juunil võitis naine lisaks Bingo peavõidule Keno Lotoga 10 eurot.

Võidetud summa eest plaanib pereema muu hulgas korda teha vana kodumaja. Lisaks võlgade ja järelmaksude tasumisele soovib naine osa summast jätta ka lähemate sugulaste abistamiseks ja võib-olla ka reisida, sest siiani ei ole ta seda endale ega oma perele lubada saanud.  

2013. aasta esimesel neljal kuul on Eesti Loto riigile hasartmängumaksuna spordi, kultuuri, teaduse, hariduse, meditsiini ja muude valdkondade toetuseks maksnud üle 2,8 miljoni euro. Võitudena on makstud välja üle kaheksa miljoni euro.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD