EMT teeninduskanalite töö on ööl vastu laupäeva piiratud

www.emt.ee

Mobiilsidefirma EMT vahetab ööl vastu laupäeva välja osad oma võrguseadmed ja seetõttu ei saa alates reede õhtust EMT teenuseid tellida ega muuta, laupäeval võib seadmete häälestuse käigus esineda probleeme teenuste käivitusel ja tellimisel ning EMT e-kanalite töös.

Reedel ei saa EMT teeninduskanalites teenuseid tellida ega muuta alates kella 20-st kuni laupäeva hommikul kella 8.30-ni, samal ajal ei toimi ka telefonilt juhitavad teenused, nagu näiteks suunamine, piirangud, numbrinäit ja koputus, teatas ettevõte.

Välisriigis olevatel klientidel, kes parajasti EMT võrgutööde ajal teise riiki sisenedes võrku vahetavad, võib olla vajalik telefon korraks välja ja uuesti sisse lülitada. Samuti võib see olla vajalik neil klientidel, kes ühest EMT võrgust teise, näiteks 4G võrgu levialast 3G võrgu levialasse liiguvad.

Seadmete vahetuse järel võib 29. juuni hommikul seadmete häälestuse käigus esineda probleeme teenuste käivitamisel ja tellimisel ning EMT e-kanalite töös.

Kui laupäeval peaks EMT teenuseid kasutades probleeme esinema, soovitab ettevõte mobiiltelefon või tahvelarvuti korraks välja ja uuesti sisse lülitada.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD