Menu

.      

Aastate järel alustati Võrus uute elamute ehitamist

Paarismajad Männisalu teel, Kosel, Võru vallas  FOTO: www.selista.ee

Nurgakivi pandi Võru vallas, Kosel, Männisalu teel elamupiirkonnale, mis koondab viit paarismaja kokku kümnele perele. Selista Ehituse poolt rajatav paarismajade kompleks on aastate järel esimene uuselamurajoon Kagu-Eestis.

Valmivatesse majadesse on oodatud elanikud, kes hindavad linnalähedast rahulikku ja looduskaunist elukeskkonda. Tegemist on vahetult Võru linna piirile rajatavate 80-100 m2 kolme- ja neljatoaliste paarismajadega looduskaunis piirkonnas, mida iseloomustab funktsionaalsus, energiasäästlikus ja kaasaaegne taristu. Esimesed majad valmivad 2014. aasta kevadel.

Majade rajamisel on lähtutud nende koduomanike soovidest, kes hindavad nii korteri mugavust ning samal ajal ka eramu privaatsust. Igal korteril on olemas oma terrass, rõdu ja muruplats kui ka autode varikatus ja parkimiskohad. Elamute ehitamisel on arendaja poolt arvestatud energiasäästlikkust ja hiljem võimalikult madalaid püsikulusid koduomanikele.

OÜ Selista Ehitus alustas oma tegevust 2001. aastal. Põhitegevusaladeks on üldehitustööd, viimistlustööd ja projektijuhtimine. Ettevõte tegutseb peamiselt Lõuna-Eestis (Võru-, Põlva-, Valga- ja Tartumaa). Varasemalt on Selista Ehitus rajanud elamuarendusena neljast paarismajast koosneva arenduse Võrus Mündi tänaval, ühe 16 korteriga kortermaja Võrus Vilja tänaval ja 8 eramut Võrumaal.




 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD