Menu

.      

Võrus saab ööpäevaks rendiauto paarikümne euroga

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Võru Automaailma kaupluse juhataja Mario Kleinson kahe uue rendiauto vahel. Foto: Võrumaa TeatajaAUTORENT ❯ Võrreldes nelja aasta taguse ajaga on autorendi hinnad Võrus küll veidi kerkinud – 16 euro asemel küsitakse rendipäeva eest üle 20 euro, aga seeeest on valik täienenud.

Peale vanade autorendifi rmadele Autoteh, River Rent ja Mutter ja Polt pakub autorenti uus tulija Automaailm. Võrreldes teistega on Automaailma valikus uued autod ning nende rendihind algab 26st eurost ööpäevas. Võrdluseks, River Rendi kümmekond aastat vana väikeauto rentimine maksab 22 eurot, Mutter ja Polt pakub sellist autot 25 euroga ning Autoteh üle kümne aasta vanust autot 30 euroga ööpäevas.

Võrreldes varasemaga on lisandunud Võrus ja Antslas Olerexi tanklatesse haagiserent, mille hind algab 10,5 eurost kuni kolme tunni eest ja 23,5 eurot ööpäeva eest. Lisaks rendib haagiseid River Rent, hind on 20-30 eurot ööpäeva eest.

Viimased aasta aega Võrus autorendiga tegelenud Automaailma kaupluse juhataja Mario Kleinson ütles, et kogemus on väga hea – autod on alatasa väljas. Näiteks eile hommikul oli kaupluse ees veel kaks autot, aga needki pidid päeva jooksul välja minema.

❯ Autorendi hinnad Võrus, üks ööpäev:

• Automaailm (AS Salome Tartu) sõiduauto 26-30 eurot

• OÜ River Rent
sõiduauto 22-30 eurot
väikebuss 60 eurot
kaubik 64 eurot
haagis 20-30 eurot

• OÜ Autoteh
sõiduauto 30 eurot
väikebuss 70 eurot

• OÜ Mutter ja Polt
sõiduauto 25 eurot

• AS Olerex
haagis 23,5 eurot
Allikas: rendifirmad

{fcomment}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD