Menu

.      

Rõuge Snaipritel on käes neljas hooaeg

Joonetõmbaja... Foto: ANDREI JAVNAŠANHOKI • Sellel talvel said Rõuge Snaiprid esimest korda jää peal treenida alles 30. jaanuaril ja juba eeloleval nädalavahetusel on esimene mäng Valgas, kus koos Metsavennatalu hokiklubiga osaletakse Eesti meistrivõistluste arvestuses avatud väljakutele.


Kuigi Rõuge jääväljak, mis on korralikult valgustatud ja hooldatud, sai valmis alles neli kuud tagasi, jätkub uisutajaid piltlikult öeldes iga ilmaga. Ka samas asuva põhikooli kehalise kasvatuse tunnid viiakse läbi jääväljakul ning kehalise kasvatuse õpetaja Heli Kelder juhendab uisutajaid jääväljakul esmaspäeviti ja kolmapäeviti. Esimene turniir koduväljakul Rõuges on 24. veebruaril ja teine 3. märtsil, kus osalevad hokiklubid Lions Valga, Äksi39, Rõuge Snaiprid/Metsavennatalu. Mõlemil päevil algavad mängud kell 11.Rõuge vallavolikogu esimees ja hokiklubi juhataja Jaak Pächter jälgib, kuidas edeneb väljaku hooldamine. Roomikute ja harjaga varustatud ATV juhtkangide taha on pildistamise hetkel jäänud Uno Orgla, tavaliselt teeb seda tööd Joel Sarik.  Foto: ANDREI JAVNAŠAN


10. märtsil kell 13 on Rõuges sõpruskohtumine HK Veskioru Pullid ja HK Rõuge Snaiprid/Metsavennatalu. Hokiklubi treener on Heinar Parksepp, jäävälja hooldamise eest vastutab Valju Jõgeda.


Järgmisel talvel kavatseb Eesti Jäähokiliit korraldada Rõuges turniiri, sest sealne normaalmõõtudes poordiga jääväljak vastab rahvusvahelistele nõuetele.

20 PÄEVA ENIMLOETUD