Menu

.      

Haanja puhke- ja spordikeskus saab uue kuue selga

  • Kirjutas Sten Sang

Haanja puhke- ja spordikeskuse juhi Anti Saarepuu sõnul hindavad inimesed tervislikke eluviise ning tahavad elada kauem tervena. Foto: AIGAR NAGEL

Rõuge vald kuulutas välja 1,77 miljoni eurose hanke, et arendada Haanja puhke- ja spordikeskust. Loodetavasti aprillis algavad tööd peaksid finišini jõudma aasta lõpus, et olla valmis 2021. aastal Haanjas toimuvaks IBU juunioride CUPi etapiks.

Spordi- ja puhkuselembese võrulase pakilisematele küsimustele vastavad Rõuge vallavanem Mailis Koger ning Haanja puhke- ja spordikeskuse juht Anti Saarepuu.

Millised arendustegevused saavad keskuses 1,77 miljoni euro eest tehtud?

Mailis Koger ja Anti Saarepuu: Piirkondade konkurentsivõime tugevdamise meetme raames rajatakse (valla planeeritav omaosalus on u 267 000 eurot): kahe kilomeetri pikkune ringikujuline asfaltkattega kergliiklustee, mida peale suusatamise saab kasutada ka suusarolleritega sõiduks; lasketiiru juurde rahvusvaheliste võistluste korraldamist võimaldav stardi-finiši ala; kunstlume tootmiseks pumplahoone, kõrgsurvetorustik, lumetootmisplats.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD