Menu

.      

Võrumaa Teataja tellijaauhinna võitja on Urmas Rõõmus

  • Kirjutas Kadri Nagel

Võitja Urmas Rõõmusel on igale küsimusele varrukast vastus võtta ja mees võtab kõike läbi huumoriprisma. Foto: AIGAR NAGEL

Selle nädala tellijaauhinna pani välja Kubija hotell-loodusspaa. Kingikotist leiab pleedi ning ka kaks piletit 22. juulil Plaani karjamõisas toimuvale Curly Stringsi kontserdile.

Võitjaks osutus loosiratta tahtel Urmas Rõõmus Võrust, kes kannab oma rõõmsat nime igati väärikalt, vastates küsimustele huumoriga, jättes oma tegemised saladusloori alla ja puigeldes osavalt küsimustest eemale. Tuli uurida, et ega mees lausa poliitikuna tegev ole. „Poliitikast olen ma puhas, vaatan ja kirun ainult kõrvalt,” oli Urmasel vastus jällegi varrukast võtta.

Paberlehte on Urmas Rõõmuse kodumajja tellitud oma 50 aastat, aga kogu aeg on tellijaks olnud Urmase ema. Nüüd siis esimest korda on selle töö ema käest üle võtnud mees ise. „Esimest korda vormistasin tellimuse ja  võitsin. Pole paha,” on mees rõõmus ning lisab, et selles majas loetakse leht kiiresti otsast lõpuni läbi. Oma igapäevase päevaplaani võtab Urmas kompaktselt ja lihtsalt kokku: „Tööle, koju, poodi, voodi. Ega siin muud väga olegi.” Koduaias õitsvatele roosidele viidates saab jällegi lustaka vastuse, et ema küll väga enam ei liigu, aga kõik hoidvat teda kui roosi – õrnalt ja hellalt. Kahjuks tervis ei luba emal rohkem aiatöösid teha, kui ainult lilli nuusutamas käia. Hobide kohta uurides saab vastuseks, et reedel on plaanis kalale minna. „Käin ikka iga aasta kaks-kolm korda kalal. No ega enamik kalamehi käi järve peal kala pärast, vaid ikka sõpradega kokkusaamise ja niisama nautimise pärast,” muheleb mees.  Suveplaanidest avaldab Urmas, et plaan on minna Eesisse reisima ja eks koroona olevat tedagi puudutanud. „Tegelen nüüd koroona tagajärgedega. Palju küsivad, et mis, kas said ka viiruse. Aga ei, käisin hoopis jalutamas, nii nagu soovitati. Nüüd siis teeb põlv sellepärast liiga. Palju sai,” võtab Urmas Rõõmus kogu koroonateema kokku ja lisab, et tema liikumisharjumused pigem suurenesid kui vähenesid.

Hea lugeja, meil on jäänud loosida veel paar auhinda. Kui ka Sina soovid osaleda meie tellijaauhindade loosimises, siis telli Võrumaa Teataja või pikenda oma olemasolevat tellimust. Järgmisel nädalal võid juba võitjaks osutuda! Loosimises osalevad kõik vähemalt pooleks aastaks tellijad või tellimuse pikendajad, samuti püsikorraldusega tellijad. Iga nädal toome auhinna kas või koju kätte. Järgmisel nädalal lähevad loosi Kubija hotell- loodusspaa välja pandud saunalina ja kaks piletit 22. juulil Plaani karjamõisas toimuvale Curly Stringsi kontserdile.

20 PÄEVA ENIMLOETUD