Menu

.      

FOTOD Võru Maksimarketi taaramajas hakkavad kliente teenindama Tartus toodetud masinad

  • Kirjutas Kadi Annom

Võru Maksimarketi taaramaja uuendustööd käisid eile lõuna ajal veel täie hooga. Tänasest on taaramaja koos uute masinatega kõikidele lahti. Lähipäevil paigaldatakse ruumile ka klaasist uks, mis võimaldab juba väljast kindlaks teha, kas sees on ruumi või tuleb oodata järjekorras. Fotol tehnik Vello Puusep (vasakult), Võru Maksimarketi juhataja Veiko Park ja OÜ Moya tehnikajuht Taivo Teder. FOTOD: Aigar Nagel

Võru Maksimarketi taaramaja on läbinud põhjaliku uuenduskuuri. Peale selle, et vahetati välja masinad, on saanud uue ilme kogu keskkond.

Ühtlasi vahetati välja ka koostööpartner ja nüüdsest pakub teenust OÜ Moya, kelle hallata on 150 taaraautomaati üle Eesti, millest 60 masina eest vastutatakse ning 90 juhul hallatakse kogu süsteemi alates seadmest kuni keskkonnani välja. Muu hulgas on OÜ Moya hallata ka Võru Tarbijate Ühistu Harjumaal asuva Peetri Konsumi taarapunkt.

Võru Maksimarketi taararuum teeninduspoolelt. OÜ Moya tehnikajuhi Taivo Tederi sõnul on tegemist pigem erakordselt suure nii-öelda masinaruumiga, sest tavapäraselt peab köögipoole ära mahutama palju väiksematesse tingimustesse. Fotod: AIGAR NAGEL

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD