Menu

.      

FOTOD Vabaduse tänava silla kapitaalremondiga alustatakse esmaspäeval

  • Kirjutas Kadi Annom

Reede hommikul pandi välja viidad, mis selgitavad Vabaduse tänava silla sulgemist remondiperioodiks. Sild jääb sõidukitele suletuks juunikuu lõpuni. Jalakäijatele tagatakse läbipääs ajutise silla abil.

Vabaduse tänava sild on mitu korda olnud varisemisohtlik ja vajanud parandamist. Möödunud suvel kinnitas Võru linnavalitsuse linnamajanduse osakonna juhataja Tauno Asi, et kõnealune sild on olnud varisemisohtlik ja korduvalt on seda ka paigatud.

Probleeme on ette tulnud igal aastal. Sealjuures on põhiprobleemiks olnud vihmavesi, mis osa alumisest pinnasest ära uhub, kuigi sillakonstruktsioon ise ohtlik ei ole.

Alates esmaspäevast, 12. aprillist alustatakse Vabaduse tänava silla põhjaliku kapitaalremondiga, mis sulgeb silla sõidukitele kuni juunikuu lõpuni. Jalakäijatele tagatakse läbipääs ajutise sillaga.

Reede hommikul pandi välja viidad, mis selgitavad Vabaduse tänava silla sulgemist remondiperioodiks. Sild jääb sõidukitele suletuks juunikuu lõpuni. Jalakäijatele tagatakse läbipääs ajutise silla abil. Foto: AIGAR NAGEL

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD