Menu

.      

Linlased esitasid kaasava eelarve hääletusele põnevaid plaane

  • Kirjutas Sten Sang

Võru linnavalitsuse rahandusosakonna juhataja Kerstin Tammjärv kinnitab lehele, et kokku laekus linlastelt konkursile 13 ideed. Foto: AIGAR NAGEL

Sel esmaspäeval algas 2. maini kestev Võru linna kaasava eelarve hääletus, kus võrulased saavad valida kaaslinlaste esitatud üheksa idee vahel. Oma toetushääle saab anda nii Tamula järve kavandatavale kaelkirjakule kui ka suurele ekraanile, mis paigaldataks linna keskväljakule.

Kuni 2. maini on Võru linna kaasava eelarve hääletusel üheksa ideed:

- kergliikluskontseptsiooni väljatöötamine ja näidistänava markeerimine,- LED-ekraan keskväljakule,- muusikakooli kõnnitee,- pop-up noortetuba,- promenaadi purskkaevu ümberehitus,- raamatulaenutus Tamula rannas,- veeatraktsioon „Kaelkirjak” Tamula ranna vette,- Võru Kreutzwaldi kooli mänguväljaku arendamine,- „Võru linn, mis räägib lugusid” visuaalid linnapildis.

Eile ennelõunaks oli „Veeatraktsioon „Kaelkirjak” Tamula ranna vette” saanud 38 häält, olles „Võru Kreutzwaldi kooli mänguväljaku arendamise” järel teisel kohal. Joonis: OÜ TIPTIPTAP

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD