Warning: Attempt to read property "image_intro" on null in /data01/virt3788/domeenid/www.vorumaateataja.ee/htdocs/plugins/system/helixultimate/overrides/layouts/joomla/content/full_image.php on line 118

Kutsume teid meie ettevõtmist toetama!

Külalisjuhendaja Kätlin Sumberg (vasakult), Bertha Tulviste, Marin Loorits, Krissu Külaots ja Merilin Parv Dorpati konverentsikeskuses projekti arutelul. Foto: ANDRES TREIALNOORTEÜRITUS • Meie, allakirjutanud neli keskkoolinoort liitusime mullu oktoobris heategevusliku ettevõtlusprogrammiga „Entrum”.


Pärast esimest innustavat sessiooni anti kodutööks leida idee, mida me tahame ellu viia. Elava diskussiooni käigus jõudsime ühisele arvamusele, et meile kõige omasem ja südamelähedasem valdkond on sotsiaalne ettevõtlus. Mõtlesime meie ühiskonna valupunktidele ja leidsime idee, milleks on soov vähendada lõhet noorte ja puudega noorte vahel. Sageli on nii, et paljud tavanoored ei julge või ei oska leida õigeid sõnu puudega noortega suhtlemisel. Tuleb isegi tõdeda, et tavanoored ja puudega noored omavahel isegi ei kohtu, sest ei tea ühtegi üritust, mis on suunatud nii tavanoortele kui füüsilise puudega noortele. Tekib küsimus, et kuidas me siis saaksime omavahel suhelda? Seega on meie plaan korraldada ühine üritus, kus oleme kõik koos, hoolimata meie erinevustest. Saaksime suhelda, teha koos erinevaid tegevusi, mis avardaksid meie maailmapilti. Selle idee elluviimise nimel teeme kõvasti tööd. Oleme juba ühendust võtnud erinevate organisatsioonidega (Eesti Pimedate Liit, Eesti Kurtide Liit).


Järgmiseks punktiks tegevusplaanis on leida sponsoreid ja toetajaid. Soovime kaasata ka vabatahtlikke. Paljud inimesed, kes meie ideega on tutvunud, on ideed kiitnud ja usuvad meisse. Kõige tähtsam ongi meie jaoks, et on ka teisi inimesi, kes usuvad, et tavanoorte ja füüsilise puudega noorte kaugenemine kujutab endast probleemi.


Projekt on algatatud Eesti Energia noorte ettevõtlikkuse arenguprogrammi „Entrum” raames.  Kui soovite meiega ühendust võtta, toetust avaldada või oma abikätt pakkuda, siis saate seda teha e-mailiaadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või www.facebook.com/pages/DaysOfOurLives/125897460858101, võib ka helistada telefonil 5679 8136.


 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD