FOTOD Võru linn korraldas õpetajate päeva puhul vastuvõtu

FOTOD Võru linn korraldas õpetajate päeva puhul vastuvõtu

Võru linnavolikogu esimees Anti Haugas (vasakult), tunnustuse saajad Kaari Kattai, Sigrid Piirmann, Silja Otsar, Maarja Põder, Raili Leesalu, linnapea Kalvi Kõva. Fotod: Aigar Nagel


3. oktoobril toimus Kandles Võru linnavolikogu esimehe ja linnapea vastuvõtt linna haridustöötajatele. Pidulikul vastuvõtul tunnustati õpetajaid, kelle õpilased saavutasid möödunud õppeaastal toimunud akadeemilistel olümpiaadidel esikoha, ning kuulutati välja Võru linna aasta õpetajad 2024. 

Aasta õpetaja tunnustus omistati viiele õpetajale kolmes kategoorias. Võru linna aastate õpetaja 2024 tunnustuse pälvis Võru Kreutzwaldi kooli eesti keele ja kirjanduse õpetaja Raili Leesalu. Aasta õpetajad 2024 on Võru lasteaia Sõleke õpetaja Sigrid Piirmann, Võru gümnaasiumi muusikaõpetaja Silja Otsar ja Võru Kesklinna kooli eripedagoog Maarja Põder. Võru linna aasta noor õpetaja 2024 on Võru muusikakooli laulu- ja klaveriõpetaja ning koorijuht Kaari Kattai.

Tunnustuse saanutele andsid linnavolikogu esimees Anti Haugas ja linnapea Kalvi Kõva üle rahalise preemia ning meened.

Autasustamisele järgnes Karl-Erik Taukar Trio kontsert. Meeleolumuusikat flöödil esitasid Võru muusikakooli vilistlane Heleene Anton ja tema juhendaja Maria Jönsson.

Meeleolumuusikat flöödil esitasid Võru muusikakooli vilistlane Heleene Anton ja tema juhendaja Maria Jönsson.

Fotod: Aigar Nagel

Aasta õpetaja konkurssi korraldatakse Võrus 17. aastat. Konkursiga soovib linn tähtsustada õpetaja rolli, tõsta esile edukate pedagoogide tegevust ning tunnustada Võru linna koolide, huvikoolide ja lasteaedade õpetajaid, kelle töö ja isiklik eeskuju on oluliselt kaasa aidanud noorte kujunemisele mitmekülgselt arenenud isikuteks ning kelle tegevus on positiivselt mõjutanud haridusasutuste, Võru linna ja piirkonna arengut. Konkursile said kandidaate esitada kõik juriidilised ja füüsilised isikud.

Fotod: Aigar Nagel


 


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD