Menu

.      

Vanakraamiturul käidi kaks korda – enne ja pärast Vastseliina laata

Foto: AIVE HANSITÄIKA • Vanatehnikaklubi Vänt korraldab palju üritusi. Nimetagem neist praegu ainult vanakraamilaata, mis toimus laupäeval.


Enne või pärast Vastseliina laadal käimist tuleb ikka ka vanakraamilaadalt läbi käia. Eks Kose teel asuva laada puhul ole korraldajad sellega arvestanudki. Seekordne täika algas Aivo Proskini maja juures vanal kohal juba kell 8 hommikul. Aivo Proskin oli laada peajuht, Raivo Ojaveer abiline. Abilisi oli Proskinil veelgi, näiteks Meelis Juursoo, kelle ka meie kätte saime ja laada sümboolse „Vändakuju” juurde koos Proskini ja Ojaveerega seisma panime.

Meelis Juursoo, Raivo Ojaveer ja Aivo Proskin ja kuulsat „Vändakuju” toetamas. Tänavuse laada vändad ootavad panges kuju külge monteerimist.   Foto: AIVE HANSI
Raivo Ojaveer sõnas, et ülesanded on nõnda jagatud, et Aivo Proskin korraldab laata, tema aga augustis peetaval linna sünnipäeval motovärki. Kõik muud üritused mahuvad sinna vahele – ka pikk Krimmi sõit, mis mõnedel vanatehnikaklubi liikmetel kohe-kohe ukse ees.

{jcomments lock}

(Loe edasi ajalehest või telli pdf.)

20 PÄEVA ENIMLOETUD