Menu

.      

Kütiorus selgusid Eesti parimad downhillisõitjad

Naiste Eliit-klassi parim eestlasest downhillisõitja Triinu Laurits pühapäeval Kütiorus Eesti meistrivõistlustel mäest laskumas.   Foto: Ainer HanniRATTASPORT • Nädalavahetusel selgusid Võru vallas Kütiorus Eesti parimad mäestlaskumise ehk downhillisõitjad.


Tegemist oli Eesti meistrivõistlustega koos toimuva avatud võistlusega, kus osalesid võistlejad Lätist, Leedust, Rumeeniast, Inglismaalt ja Austraaliast.


Meeste Eliit-klassis tuli võitjaks Põlvamaalt pärit Petrik Jurs, kes oli parim ka üldarvestuses. Teiseks tuli Tõnis Talv ja kolmandaks Erik-Lennart Purres. Üldarvestuses võtsid teise ja kolmanda koha vastavalt lätlased Karlis Kišuro ja Talis Liepinš.


Naiste Eliit-klassis tuli võitjaks varasem kahekordne Eesti meister Triinu Laurits, kes juhatab ühtlasi Kütiorus tegutsevat jalgrattaklubi Freedown. Laurits oli parim ka üldarvestuses. Teiseks tuli nii Eesti kui üldarvestuses Lauritsa klubikaaslane Kadi Alber ja kolmandaks üldarvestuses lätlanna Liga Žibasa.


Meeste 18-klassis tuli võitjaks Paul Raid, samuti Kütioru klubist. Eesti üks paremaid downhillisõitjaid ja hetkel Soome karikasarja liider Paul Raid oli parim ka oma klassi üldarvestuses. Teiseks tuli M18-klassis Eesti meistrivõistluste arvestuses Hendrik Kirsipuu ja kolmandaks Priit Trink. Üldarvetuses võitsid teise ja kolmanda koha lätlased Rudolfs Lejnieks ja Nauris Andersons. M18 klassis võtsid mõõtu ka Võru omad downhilli tulevikulootused Armin Pilv ja Robert Järv, kes tulid Eesti meistrivõistluste arvestuses vastavalt neljandale ja viiendale kohale.

20 PÄEVA ENIMLOETUD