Menu

.      

Uma Meki laat toob Võrru tuhandeid külastajaid

Uma Meki laada üks korraldajatest, Võrumaa partnerluskogu tegevjuht Anneli Ott möödunud aastal Võru spordihoones toimunud Uma Meki laadal.	Foto: Võrumaa TeatajaINTERVJUU • Täna toimub Võru spordihoones juba kolmandat korda traditsiooniks saanud kohaliku toidukauba vahendamisele suunatud Uma Meki laat, kus üle Eesti saabuvad kokku nii kauplejad kui ka ostjad. Küsisime laada ühelt korraldajalt, Võrumaa partnerluskogu tegevjuhilt Anneli Otilt tänavuse laada kohta.

Mis on sel aastal laadal teistmoodi kui varasematel aastatel?

Anneli Ott: Eks paljud on märganud, et sel aastal toimub laat kuu aega varem kui varasemalt. Novembri keskpaiku kipub meil ikka juba üsna külm ja tuuline olema, ning seetõttu arvestasime nii klientide kui ka kauplejate sooviga pidada laat juba oktoobris, et külm ja kõle ilm laadapidamist ei segaks.

Lastele on sel aastal üles seatud batuudid. Sel ajal kui emad-isad laadal head ja paremat koju kaasa valivad, saavad lapsed rõõmsalt lustides aega veeta. Samuti on lastele mitu erinevat meisterdamise õpituba. Eraldi tutvustame Leaderi programmist toetust saanud noorteprojekte.

20 PÄEVA ENIMLOETUD